Оголошення про добір кандидатів для призначення на вакантну посаду провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету

Дата: 28.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 235

 

Арбузинська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату  Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету – 1(одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНСІЇ

Назва та категорія посади

Провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату  Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету. Посаду віднесено до сьомої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

Посадові обов'язки

 

  1. здійснює бухгалтерський облік з виконання кошторису селищної ради;
  2. правильно і економно здійснює використання коштів згідно  асигнуваннями та затвердженими кошторисами селищної ради  по місцевому бюджету з урахуванням внесених у встановленому порядку змін;
  3. здійснює бухгалтерський  облік господарсько-фінансової діяльності установи;
  4. здійснює розрахунки із заробітної плати працівників, правильне нарахування та перерахування платежів до державного бюджету, внесків та державне соціальне страхування;
  5. правильне оформлення первинних і облікових документів  та дотримання  порядку їх оформлення;
  6. своєчасне і правильне складення  фінансово-господарських звітів на підставі даних первинних документів і бухгалтерських записів, подання їх у встановленому порядку до відповідних органів.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4900,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця), за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про призначення на посаду

Селищний голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами для добору кандидатів для призначення на вакантну посаду провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату  Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету .

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату  Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникне обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

вища освіта не нижче ступеня бакалавра фінансово-економічного спрямування, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи (досвід роботи за відповідним напрямком є бажаним)

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

- заповнена особова картка П2-ДС;

- документ, що підтверджує наявність громадянства України;

-  копію документ про освіту;

-  копію трудової книжки;

- резюме довільної форми.

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 6 календарних днів з дня публікації оголошення, з 28 жовтня по 02 листопада 2022 року включно, за адресою: пл. Центральна, 18, смт Арбузинка, до 17.00 год 02 листопада 2022 року.

 

Вимоги до професійної компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, повага до інших, уважність і спостережливість 

Необхідні ділові якості

Діалогове спілкування, стресостійкість, вміння працювати в команді,  вміння ефективної координації з іншими, вміння надавати зворотній зв’язок

Уміння працювати з комп’ютером

Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача, досвід роботи з комп’ютерними спеціалізованими  програмами в  сфері бухгалтерського обліку

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

 

Документи,   які   регламентують   діяльність провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету:

Зовнішні документи: Конституція України, акти Президента України та Кабінету Міністрів України, закони України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», «Про податок з доходів фізичних осіб», «Про електронний цифровий підпис».

Внутрішні документи: розпорядження селищного голови, рішення сесії та виконавчого комітету селищної ради, що стосуються відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення, положення про відділ бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, посадова   інструкція провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету,  правила  внутрішнього  трудового розпорядку.

Місце, дата та час початку проведення співбесіди

смт Арбузинка, пл. Центральна, 18 Первомайського району Миколаївської області, кабінет № 201, 03 листопада 2022 року, початок о 10.00 год.

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

Вірчак Євгенія Леонідівна, начальник відділу персоналу апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, тел.(05132) 3-08-25.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь