Відбудеться сесія.

Дата: 02.12.2021 13:40
Кількість переглядів: 343

Фото без описуВідбудеться пленарне засідання ХІІІ позачергової сесії Арбузинської селищної ради  дев’ятого скликання о 10.00 год. 10 грудня 2021 року за адресою: площа Центральна, 18 (сесійна зала).

Порядок денний:

1.Про внесення змін до Плану використання коштів Цільового фонду  Арбузинської селищної ради на 2021 рік.

2.Про внесення змін до бюджету Арбузинської селищної територіальної громади  на 2021 рік.

3.Про внесення змін до штатного розпису відділу фінансів Арбузинської селищної ради .

4. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Переліку другого типу  об’єктів комунальної власності Арбузинської селищної ради , що підлягають  передачі в оренду без проведення аукціону 

5. Про надання дозволу про укладання договору оренди .

6. Про надання дозволу про укладання договору оренди.

7. Про внесення змін до рішення №7 від 20 листопада 2020 року І сесії дев’ятого скликання Арбузинської селищної ради.

8.  Про внесення змін до рішення VІІ  чергової сесії ІХ скликання  від 30.04.2021 року № 2(в редакції рішення ХІ позачергової сесії дев’ятого скликання від 06.09.2021 року № 19), до рішення VII чергової сесії дев’ятого скликання від 30.04.2021 року № 3 та до рішення VІІ  чергової сесії ІХ скликання  від 30.04.2021 року № 12.

9.  Про продовження терміну дії контракту  з директором комунального  закладу «Селищний центр соціальних служб Арбузинської селищної ради Миколаївської області».

10. Про затвердження комплексної програми «Здоров’я нації на 2022- 2024 роки» комунального некомерційного підприємства  «Арбузинська центральна лікарня» Арбузинської селищної  ради.

11.  Про затвердження стратегічного плану розвитку Комунального некомерційного підприємства «Арбузинська центральна лікарня» Арбузинської селищної ради.

12. Про затвердження   фінансового плану на 2022 рік Комунального некомерційного підприємства "Арбузинська центральна лікарня" Арбузинської селищної ради.

13.  Про внесення змін до штатного розпису Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Арбузинської селищної ради.

14. Про внесення змін до штатного розпису центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Арбузинської селищної  ради.

15. Про затвердження структури та граничної чисельності працівників та Положення територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Арбузинської селищної ради.

16. Про подальше функціонування закладу дошкільної освіти .  

17. Про  продовження терміну дії Цільової Програми забезпечення призову громадян України на строкову службу та мобілізаційної підготовки   Арбузинської селищної ради на  2022 -2023 роки.

18. Про затвердження Кодексу етики депутатів  Арбузинської селищної  ради.

 19.Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Арбузинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Арбузинської селищної  ради на 2022 рік.

20. Земельні питання .

21. Різне .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь