Громадське обговорення

Дата: 08.12.2021 15:01
Кількість переглядів: 535

 Фото без опису8 грудня 2021 року в Арбузинській селищній раді відбулось громадське обговорення проєкту бюджету Арбузинської селищної ради на 2022 рік .

 Присутні були  ознайомлені із особливостями формування бюджету,  сумами  доходів та видатків, про що поінформувала в.о. начальника   відділу   фінансів Світлана Задорожнюк . 

Було зазначено , що при формуванні бюджету Арбузинської селищної ради було зібрано пропозиції до бюджету , проведено їх аналіз   для подальшого   врахування  в роботі.

Зокрема було відмічено, що проєкт бюджету на 2022 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та прогнозних  показників економічного і соціального розвитку громади. Бюджет є бездефіцитним та збалансованим за доходами і видатками.  При формуванні проєкту бюджету головним пріоритетом було збереження основних напрямків бюджетної політики та дотримання принципів Бюджетного кодексу України .

  Проєкт бюджету   розглянуто  та погоджено на засіданні виконавчого комітету  селищної ради ради  та подано на пленарне засідання сесії  селищної ради , яке відбудеться у грудні цього року.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь