«EUКРАЇНА»: ПРО ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ ПРОСТИМИ СЛОВАМИ

Дата: 13.12.2021 16:32
Кількість переглядів: 338

В Україні стартувала інформаційна кампанія «EUКраїна», яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються у житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС. Кампанію ініціювала Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту ЄС «Association4U».

Показати практичні вигоди, які отримує кожен громадянин України від того, що держава починає жити за новими, високими стандартами — ось основне завдання цієї кампанії. Її мета — підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції та продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців, зробити підтримку євроінтеграції українцями свідомою, щоб вона стала частиною українського світогляду.

«Прагнення України до членства в ЄС є вибором українського народу, підтвердженим Революцією Гідності. Повага до людської гідності, Свобода, Демократія, Рівність, Повага до прав людини, Верховенство права – саме ці спільні для нас із європейцями цінності вивели свого часу українців на Майдан. З того часу Україна все більше інтегрується до Європейського Союзу. Тому кампанія «EUКраїна» й спрямована на те, щоб допомогти українцям зрозуміти практичний зміст євроінтеграції, ті переваги та можливості, які з’являються в їхньому житті та житті країни завдяки інтеграції нашої держави до ЄС, щоб усвідомлено зробити вибір «За» майбутнє України в Європейській спільноті», – говорить заступниця Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць.

Верховенство права – один із базових принципів у діяльності Євросоюзу. Він означає, що рішення у державі ухвалюються у відповідності до встановлених правил і процедур. Це також вимагає неупередженої системи правосуддя, яка розв’язує суперечки справедливо, не озираючись на майновий, соціальний чи інший статус особи. Втілення верховенства права – це реформа судів і правоохоронної системи, рівні можливості різних людей для захисту в суді. А головне – це єдині правила та закони для всіх, без винятку.

Фото без описуБільше про кампанію «EUКраїна» та про євроінтеграцію загалом можна дізнатися за посиланням: https://association4u.in.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь