Співпраця - запорука успіху

Дата: 24.12.2021 16:03
Кількість переглядів: 571

24 грудня поточного року  символічне коло по Центральній площі селища Арбузинка проїхав новенький трактор Беларус 892. Цю одиницю техніки селищна рада придбала за кошти, що надійшли до цільового фонду  за рахунок благодійних внесків юридичних та фізичних осіб, наших не байдужих фермерів, підприємців, одноосібників. Вартість трактора складає 538900 грн.

Співпраця місцевої влади та бізнесу завжди була запорукою успіху і вкотре  дає позитивний результат -  можливість використовувати власну техніку для благоустрою громади.

Цього ж дня депутати Арбузинської селищної ради прийняли рішення про надання згоди на передачу в оперативне управління комунальному підприємству «Арбузинський ККП» в безоплатне користування,   майна  комунальної власності, саме цей,  такий довгоочікуваний трактор  Беларус 892. 

А тепер маленький екскурс в історію нашої радісної події. На початку 2021 року в рамках програми Добре, відповідно до Угоди про співробітництво між Арбузинською селищною радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективності» нашій громаді було передано бетонозмішувач із самозавантаженням, за умови придбання за кошти громади трактора. Обидві сторони Угоди виконали свої зобов’язання і сьогодні досягли прекрасний результат.

Надаючи допомогу, наші благодійники-земляки та партнери по Програмі Добре, надали  не просто кошти та техніку, а подарували надію на краще життя в громаді. Ствердили довіру до влади.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за добробут мешканців громади. Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за  підтримку та за щирі і чуйні серця, за те,  що Ви не стоїте осторонь проблем громади. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь