Привітання голови Первомайської РДА Сергія Саковського

Дата: 31.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 476

Шановні жителі Первомайського району, дорогі мої земляки та однодумці !

Щиро вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі наше минуле та майбутнє, які мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року та народження нового часу, нових надій та сподівань.

2021 рік був для нашого новонародженого району прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни та району і для кожного з нас подіями, напруженою працею та глибоким змістом.

Цей рік нікого не залишив байдужим. Ми набагато покращили свою соціальну та дорожну інфраструктуру, ми почали вирішувати насущні проблеми в кожній громаді задля людей, ми побачили істинних друзів і помічників, ми стали загартованіші і мудріші.

Дякую усім керівникам громад, обласним депутатам та місцевим депутатам, які не шкодували ні свого часу, ні сил задля покращення життєдіяльності району, хто конструктивно співпрацював із владою злагоджено та по- господарськи і досягав позитивних результатів.

Особливо дякую за допомогу народному депутату Максиму Дирдіну, який не шкодуючи своїх сил та часу, встигав здійснювати законотворчу діяльність у Верховній Раді, піднімати там актуальні питання українців, спілкуватися із виборцями свого округу, з депутатським корпусом, вирішувати питання життєдіяльності Первомайського району, інспектувати всі проекти «Великого будівництва» та контролювати використання виділених коштів з державного бюджету на соціально-економічний розвиток громад.

Висловлюю щиру подяку вам, хлібороби, робітники, підприємці, вчителі, медики, митці, правоохоронці – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності в Первомайському районі.

Щиро дякую колективу райдержадміністрації, з яким ми долали спільно перешкоди та раділи успіхам, вчилися знаходити спільні рішення задля покращення ділової репутації та професіоналізму, незважаючи на недооцінений труд державного службовця.

Проте вже завтра нас чекає ще багато невирішених проблем і яким буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Тож нехай об’єднаються в Новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашого району.

Від усієї душі бажаю всім великого людського щастя, міцного здоров’я, достатку, сімейного благополуччя. Нехай новий 2022 рік принесе довгоочікуваний мир на нашу рідну землю, буде благодатним для України та кожного з вас, дарує гармонію і стабільність, злагоду і благополуччя, впевненість у завтрашньому дні. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю, а Різдво Христове укріпить всіх нас у вірі та любові, об’єднає теплом і радістю, наповнить наші серця і кожну домівку своєю благодаттю.

З повагою

Голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь