РЕЗУЛЬТАТИ ДІЙ АМУ ЩОДО ЗАХИСТУ БЮДЖЕТІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД 2021 РОКУ

Дата: 20.01.2022 15:06
Кількість переглядів: 280

Представники Асоціації міст України, членом якої є Арбузинська селищна рада,  20 січня 2022 року провели  зустріч з представниками громади , на якій розповіли про підсумки та результати діяльності АМУ у 2021 році, а також про виклики і завдання на наступний 2022 рік.

Було детально висвітлено питання про дії Асоціації міст України у бюджетному процесі  у 2021-2022 р. та новели ринку газу – як інструмент заощадження для мешканців територіальних громад .

Найважливіше завдання Асоціації міст України  - представлення та захист інтересів територіальних громад у діалозі з центральною владою. АМУ активно долучається до законотворчого процесу, співпрацюючи з парламентськими Комітетами та безпосередньо з народними депутатами, бере участь у засіданнях Уряду з правом дорадчого голосу у питаннях, що стосуються місцевого самоврядування, співпрацює з органами виконавчої влади на центральному та регіональному рівнях через різноманітні робочі групи. Аналітики та експерти Асоціації аналізують проекти нормативно-правових актів, готують висновки щодо їх можливого впливу на місцеве самоврядування, розробляють пропозиції до законодавства, проводять опитування громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь