Презентація е-сервісів «Дія »

Дата: 28.01.2022 13:59
Кількість переглядів: 261

28 січня працівники органів місцевого самоврядування Арбузинської селищної ради , представники «Університету ІІІ віку », працівники ЦНАПу    взяли участь у презентації електронних сервісів та послуг, що надає населенню Міністерство цифрової трансформації через портал “Дія”.

Презентацію провели представники громадської спілки “Мережа хабів громадянського суспільства України” Вікторія Савчук, керівник експертної групи розвитку електронної взаємодії та інтероперабельності публічних електронних ресурсів директорату розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України Надія Мельник  та експертка ПРООН з цифровізації Наталя Кобильчак . 

  Експерти розповіли, як скористатися новими послугами, та відповіли на питання учасників зустрічі щодо цифрової трансформації і проблем, з якими вони стикаються при отриманні державних електронних послуг.

Презентації е-сервісів відбулися у межах проєкту «Підтримка цифровізації державних послуг у громадах Миколаївської та Кіровоградської областей», що реалізується громадською спілкою «Мережа хабів громадянського суспільства України».

Проєкт діє з вересня 2021 року та охоплює дві області: Кіровоградську та Миколаївську. Його головна мета – підвищення обізнаності та дослідження думок мешканців віддалених громад і представників вразливих груп щодо електронних послуг та цифрової трансформації у державі. Ініціатива реалізується в рамках «Проєкту підтримки Дія», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь