Про громадське обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 25.02.2022 00:01
Кількість переглядів: 210

обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування 

Арбузинська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Детальний план забудови території земельної ділянки, з метою подальшої зміни категорії та цільового призначення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови на землі іншого сільськогосподарського призначення в межах території с. Мар’янівка Арбузинської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, площею 0,3 га, кадастровий номер 4820382600:02:007:0003».

Ознайомитись з Заявою про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Арбузинської селищної ради та на сторінці Арбузинської селищної ради в мережі Інтернет: https://arbtg.gov.ua/news/

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО надаються у письмовому вигляді до Арбузинської селищної ради особисто або поштою за адресою: 55301, Миколаївська область, Арбузинка, Центральна, 18; та на електрону адресу: selsovetarb@ukr.net

Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме 15 днів з дня оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО.

Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 15 днів з дня її оприлюднення у встановленому порядку. Граничний строк надання зауважень становить 15 календарних днів з моменту оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО, а саме з 25 лютого 2022р до 12 березня 2022 р.

 

Зауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь