Конкурс на надання послуг з вивезення побутових  відходів

Дата: 18.03.2022 19:03
Кількість переглядів: 266

 

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Арбузинської селищної ради (55301,Миколаївська область, Первомайський район, смт.Арбузинка, пл.Центральна,18)

Конкурс проводиться на підставі рішення виконавчого комітету  Арбузинської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів  на території Арбузинської селищної ради» від 24 лютого 2022 року №55, у порядку затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів». 

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 18 квітня 2022 року о 14 год. 00 хв. в малому залі Арбузинської селищної ради за адресою: Миколаївська область, Первомайський район, смт. Арбузинка, пл.Центральна,18

За інформацією щодо умов надання послуг з вивезення побутових відходів звертатися до секретаря комісії Лариса Недавня тел. 3-08-25

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

-наявність матеріально-технічної бази;

-вартість надання послуг;

-досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

-наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Територія надання послуг – Арбузинська селищна територіальна громада. Об’єктами утворення побутових відходів за джерелами їх утворення є житлові будинки (4760 од.), , підприємства, установи та організації (60 од.). Більш детальна інформація в конкурсній документації, яка розміщена на офіційному сайті селищної ради або в інспектора відділу архітектури містобудування, жилово-комунального господарства, благоустрою, соціально-економічного розвитку, інвестицій та проєктування виконавчого комітету Арбузинської селищної ради.

Спеціально відведеним місцем видалення відходів, є земельна ділянка за межами населеного пункту з відповідним цільовим призначенням площею 14,1984 га.

 Конкурсна пропозиція надається особисто або надсилається поштою на адресу Арбузинської селищної ради: 55301, Миколаївська область, Первомайський район, смт.Арбузинка, пл.Центральна,18, у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, ідентифікаційний код учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій встановлюється до 11 год. 00 хв.  18 квітня 2022 року.

Конкурсна документація з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Арбузинської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь