Просимо Вас виконувати свій податковий обов’язок та сплачувати податки відповідно до чинного законодавства

Дата: 25.03.2022 22:25
Кількість переглядів: 379

Шановні платники податків Арбузинської громади!

Очевидно, що економічна та податкова система, яка існувала у мирний час, не може бути відповіддю на ті виклики, які у нас є зараз.

 Саме тому ДПС продовжує забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету. 

Враховуючи настання форс-мажорних обставин, просимо Вас виконувати свій податковий обов’язок та сплачувати податки відповідно до чинного законодавства.

Граничні строки подання звітності в період воєнного стану продовжено., а ось строки сплати податків залишаються незмінними. Відповідальності за несвоєчасне подання звітності / несвоєчасну сплату податків принаймні в період військової агресії Російської Федерації проти України не буде.

Усі електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет працюють, але з деякими обмеженнями. Тобто є можливість реєструвати податкові накладні, акцизні накладні та подавати звітність.

Україна має сформувати потужний економічний тил, який дозволить забезпечувати армію і країну всім необхідним і обов’язок кожного громадянина та платника податку допомогти фронту своїм посильним вкладом!

Консультацію,  щодо сплати податків, подання звітності в військовий час, також порядку роботи Арбузинської ДПІ ви можете отримати за телефоном 0678917879.

Дякуємо за розуміння та бажаємо всім мирного неба!

Україна понад усе!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь