Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки  

Дата: 19.05.2022 18:44
Кількість переглядів: 307

 

      Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.

      До Національної платформи продовольчої безпеки долучається все більше користувачів. На сьогоднішній день їх кількість вже перевищує 3,5 тисячі. Серед учасників – агрофірми, виробничі компанії, військові адміністрації, міські (територіальні) громади, торгові та логістичні компанії. Платформа надає можливість усім користувачам оперативно взаємодіяти та вирішувати питання постачання товарів, у яких є потреби на місцях.

       Зазначимо, що наразі спостерігається тенденція зростання підключень користувачів з Чернігівської області, яка поступово відновлюється після військового вторгнення.

      Серед найпоширеніших потреб, які публікуються на платформі – дріжджі, борошно, рибна продукція, медикаменти та дизельне паливо. Загалом на платформі опубліковано більше тисячі потреб як для населення, так і для підприємств. Найбільше відкритих заявок – у Миколаївській, Київській, Житомирській та Хмельницькій областях.

       Кількість пропозицій, опублікованих на платформі, також перевищує тисячу. Найбільше відкритих пропозицій в Полтавській, Хмельницькій, Київській та Львівській областях. Серед товарних позицій, які пропонуються користувачам – соняшникова олія, крупи, сиро-молочна продукція, дизельні генератори та інші товари.

      Нагадаємо, що реєстрація та робота Платформі https://dpss.creatio.com/

всіх учасників безкоштовна.      

      Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

      В якості бази для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення, також на волонтерських засадах, за лічені дні здійснила компанія Banza. На реалізацію проекту кошти з держбюджету не залучалися. 

  

 ІНСТУКЦІЯ КОРИСТУВАЧА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь