Змагання з волейболу пам’яті героя-земляка Олександра Закерничного.

Дата: 03.06.2022 17:50
Кількість переглядів: 285

29 травня в Арбузинській ДЮСШ відбулися традиційні щорічні змагання з волейболу пам’яті героя-земляка Олександра Закерничного.

Привітав учасників Арбузинський селищний голова Євгеній Травянко, він подякував юним спортсменкам за участь, відмітивши, що це не просто змагання, це вшанування пам’яті земляка, який віддав життя за Україну і пам’ятати про це – наш святий обов’язок. Також на захід запросили маму Олександра Галину, якій Євгеній Віталійович подякував за виховання сина, та вкотре, виразив свої співчуття. 

Нагадаємо, що до війни Олександр Зекерничний працював вчителем фізичної культури в АПАЛ, у вільний час брав участь у змаганнях, допомагав в їх організації, тож для колективу ДЮСШ він не просто захисник рідної землі, а ще й колега, тому до організації пам’ятних змагань вони відносяться з особливим трепетом.

Після офіційної частини почалася гра, до слова, у змаганнях взяли участь 8 пар дівчат. Крім того, головним суддею змагань був гість з Миколаєва – Бахмутов Вадим Валерійович, який являється тренером волейбольного клубу «Южанка», учасником чемпіонату України з волейболу серед жінок, вища ліга.

Тож за результатами гри, маємо такі результати: 1 місце – Анастасія Пушина, Дарія Зубар, 2 місце – Оксана Розмеріца, Ілона Доротюк, 3 – Анастасія Ярошенко, Дарія Катриченко.

Переможці отримали кубок, призери та учасники – медалі.

 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь