Щодо повідомлення RASFF

Дата: 09.06.2022 18:09
Кількість переглядів: 201

Щодо повідомлення RASFF

 

          Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі – Арбузинське управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 03.06.2022 №11.1.2- 17/6139 «Щодо повідомлення RASFF № 2022.3226» стосовно виявлення хлорпірифосу в листі амаранту, що експортувалося з Камерун (оптовий продавець: Asia Express Food B. V., Netherlands; імпортер: EURL Raketspa Services, France) до України (отримувач: фізична особа-підприємець: Олег Малах, вул. Флоренції 10 А, кв. 101, м. Київ, 02000).

     Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

      У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на e-mail: arb_dpss@dpssmk.gov.ua

 

 

     Додатки:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь