Запишись в добровольці з цивільного захисту - допоможи громаді!

Дата: 19.08.2022 16:24
Кількість переглядів: 251

З метою ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації, рішенням ХVІІІ позачергової  сесії  дев’ятого скликання Арбузинської селищної ради від 12.08.2022 року, утворено Добровільне формування цивільного захисту територіальної громади.

 

Добровольці — це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади, це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади.

До складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які досягли 18-річного віку і здатні за своїми здібностями та станом здоров’я виконувати покладені на них обов’язки.

Зарахування до добровільного формування людей, які готові кинути всі свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя, можливе на підставі інформації з військового квитка про стан здоров’я (придатний або обмежено придатний) та про граничний вік перебування військовозобов'язаної особи у запасі.

Реєстрація бажаючих долучитися до діяльності Добровільного формування цивільного захисту може здійснюватися на офіційному веб-порталі «Добровільна та місцева пожежна охорона» (dmpo.dsns.gov.ua) в розділі «Я прагну стати добровольцем» шляхом заповнення відповідної анкети, або безпосередньо в Арбузинській селищній раді (2 поверх, каб.207, контактна особа Чернобай Тетяна, 0989131951).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь