День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 07:27
Кількість переглядів: 136

Це свято відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

Цей день присвячений всім українським військовослужбовцям, які служать або служили в українській армії. Саме на армію накладається завдання оборони країни, захист її суверенітету. Довгим і тернистим шляхом йшла Україна до дня своєї самостійності. Багато випробувань та негараздів випало на долю українців у боротьбі за свободу і незалежність. І завжди в цій боротьбі поруч з народом був воїн-солдат.

Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. Служити в ній – справа честі та обов’язок кожного справжнього патріота рідної землі. І наші хлопці-воїни з честю виконують свій обов’язок перед державою, перед українським народом. Вони стоять на сторожі нашого спокою і щастя. Армія – могутній щит і меч нашої Вітчизни.

Бажаю всім українським воїнам успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, завершення всіх мрій і задумів.

Арбузинський селищний голова                           Євгеній Травянко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь