Відзначення 300 річчя від Дня народження Григорія Сковороди

Дата: 12.12.2022 14:31
Кількість переглядів: 159

Напередодні відзначення 300 річчя від Дня народження найвідомішого у світі українського філософа Григорія Сковороди персоналом Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях проведено культурний захід із неповнолітніми суб’єктами пробації, щодо творчої та культурно-громадської діяльності Григорія Сковороди.
           На початку заходу провідний інспектор Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Андрій Фоменко розповів, що Григорій Савич - джерело духовної величі, видатний український філософ-мандрівник.
 Також під час заходу присутні мали змогу обговорити найцікавіші факти з життя Сковороди Григорія Савича, та його мудрі вислови, крилаті фрази, які не втратили своєї актуальності й у наш час.
           В ході заходу присутні збагатили свої знання про Григорія Сковороду; відчули почуття гордості за багату творчу спадщину та славне історичне минуле нашого народу. Ознайомились із видатною особистістю, відомим українцем ХVІІІ століття, усвідомити феномен Григорія Сковороди та його епохальну подвижницьку, культурну місію в українській історії й сьогоденні.

 

Євгеній Пономаренко

Інспектор Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь