Оголошення! Щодо заповнення 3-х вакантних посад на період дії воєнного стану.

Дата: 26.12.2022 08:03
Кількість переглядів: 229

 

Арбузинська селищна рада повідомляє про наявність 3-х відкритих вакантних посад, відповідального чергового відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради, які на даний час потребують термінового заповнення.

Основні посадові обов’язки: інформування, в період воєнного стану, населення Арбузинської територіальної громади щодо загрози або виникнення надзвичайних ситуацій в громаді; складання різних видів оголошень та інформації, що стосуються повноважень селищної ради; доведення до виконавця інформації, що надходить на електронну пошту селищної ради, яка потребує термінового відпрацювання; приймання дзвінків, що надходять на гарячу лінію селищної ради; виконання інших обов’язків передбачених посадовою інструкцією.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянин України, вільне володіння державною мовою, повна загальна середня освіта та професійно-технічна освіта або повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві. Без вимог до стажу роботи, але бажано наявність досвіду роботи з комп’ютерною технікою, вміння працювати із програмами Microsoft (Word, Excel), з додатками Telegram та Viber. 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: строкове призначення на посаду на період воєнного стану.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 4400,00 грн. відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»; інші надбавки, доплати відповідно до Колективного договору для працівників Арбузинської селищної ради.

Перелік документів, які необхідно подати особі, яка претендує на вакантну посаду для  розгляду його кандидатури та строк їх подання:

  1. особова картка П-2 та автобіографія;
  2. трудова книжка;
  3. паспорт, або інший документ, що посвідчує особу;
  4. документ про освіту, підвищення кваліфікації;
  5. військовий квиток (для військовозобов’язаного);
  6. довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;
  7. погодження щодо використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Претенденти можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які претендують на вакантні посади, здійснюється протягом 3 календарних днів з дня публікації оголошення, з 26 грудня по 28 грудня 2022 року включно, за адресою: пл. Центральна, 18, смт Арбузинка, (приймальня селищного голови) до 17.00 год 28 грудня 2022 року.

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантних посад: Вірчак Євгенія Леонідівна, начальник відділу персоналу апарату селищної ради та її виконавчого комітету, телефон 3-08-25.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь