Оголошення про добір кандидатів для призначення на вакантну посаду провідного спеціаліста відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради

Дата: 15.02.2023 08:25
Кількість переглядів: 1455

 

Арбузинська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади провідного спеціаліста відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради  – 1(одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНСІЇ

Назва та категорія посади

Провідний спеціаліст відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради. Посаду віднесено до сьомої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

Посадові обов'язки

 

1) Організація:

- бронювання військовозобов'язаних, подання відповідної звітності,  пропозицій щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час;

- проведення призову на строкову військову й альтернативну (не військову) службу з обробкою  персональних даних призовників та військовозобов’язаних, які зареєстровані на території населених пунктів  Арбузинка,  Вишневе, Полянка Арбузинської селищної територіальної громади (надалі по тексту – громади);

   - у встановленому порядку проведення навчань та тренувань з питань цивільного захисту, у тому числі підготовку учнів у навчальних закладах освіти з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту;

- у встановленому порядку надання допомоги населенню, яке потерпіло внаслідок надзвичайної ситуації.

2) Забезпечення:

- ведення первинної документації з питань цивільного захисту, військового обліку і мобілізації;

- реєстрації документів для службового користування;

- в межах своїх повноважень збереження матеріальних резервів для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків, у тому числі засобів радіаційного і хімічного захисту для забезпечення непрацюючого населення і сил цивільного захисту, а також проведення заходів з життєзабезпечення постраждалого населення і надання йому матеріальної та фінансової допомоги.

3) Підготовка  документів для  організації  проведення засідання комісій з питань цивільного захисту населення, військового обліку.

4) Здійснення:

- оповіщення військовозобов’язаних, призовників на території населених пунктів  Арбузинка,  Вишневе, Полянка громади;

- обліку за утриманням захисних споруд;

- через засоби масової інформації,  інформування населення щодо законодавства з питань дотримання вимог цивільного захисту та захисту населення і території від надзвичайних ситуацій, заходів, які вживаються виконавчим комітетом Арбузинської селищної ради для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, та іншої інформації, пов’язаної з правовим навчанням та пропагандою з питань запобігання надзвичайним ситуаціям.

5) Приймання участі:

 - у розробленні проєктів нормативно-правових актів, інших документів,  що стосуються питань цивільного захисту, військового обліку та мобілізації;

- розробленні планів цивільного захисту та заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків;

- у підготовці  інформації щодо стану цивільного захисту, військового обліку та мобілізації на  території громади.

6) Приймання участі у розгляді скарг і заяв громадян, пов’язані із цивільним захистом населення, допризовною роботою, соціальним захистом військовослужбовців строкової служби, звільнених у запас та членів їх сімей.

7) Здійснення нагляду і контролю за виконанням вимог чинного законодавства  з питань цивільного захисту і техногенної безпеки, заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків, за станом готовності сил і засобів цивільного захисту до проведення рятувальних робіт на території громади.

8) Виконання інших доручень селищного голови  та начальника відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 4900,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця), за наявності достатнього фонду оплати праці – надбавки та премії.

Інформація про призначення на посаду

Селищний голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами для добору кандидатів для призначення на вакантну посаду провідного спеціаліста відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду провідного спеціаліста відділу територіальної оборони, цивільного захисту та мобілізації виконавчого комітету Арбузинської селищної ради, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникне обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи (бажано досвід роботи у сфері державної служби  або місцевого самоврядування)

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

- заповнена особова картка П2-ДС;

- документ, що підтверджує наявність громадянства України;

-  копію документ про освіту;

-  копію трудової книжки.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 3 календарних днів з дня публікації оголошення, з 15 лютого по 17 лютого 2023 року включно, за адресою: пл. Центральна, 18, смт Арбузинка, до 16.00 год 17 лютого 2023 року.

 

Вимоги до професійної компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, повага до інших, уважність і спостережливість, ініціативність.

Необхідні ділові якості

Діалогове спілкування, стресостійкість, вміння працювати в команді,  вміння ефективної координації з іншими, вміння надавати зворотній зв’язок

 

Технічні вміння

 

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

 

Закони України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Кодекс цивільного захисту України, Закон України «Про військовий обов’язок  і військову службу», Закон України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»

Місце, дата та час початку проведення співбесіди

смт Арбузинка, пл. Центральна, 18 Первомайського району Миколаївської області, кабінет № 201. Дата та час проведення співбесіди буде додатково повідомлено.

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

Вірчак Євгенія Леонідівна, начальник відділу персоналу апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, тел.(05132) 3-08-25.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь