Оголошується двомісячник з благоустрою та санітарного очищення території Арбузинської селищної ради з 15.03.2023 по15.05.2023 року

Дата: 13.03.2023 14:21
Кількість переглядів: 100

 

До відома жителів селища та сіл, а також  керівників підприємств, організацій, установ, приватних підприємців, мешканці Арбузинської  громади !

 З метою забезпечення належного санітарного стану та благоустрою  підвідомчої раді території, відповідно до ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет селищної ради доводить до відома керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців,  жителів селища та сіл про те що прийнято рішення виконавчого комітету Арбузинської селищної ради від 09.03.2023 року № 38 «Про проведення двомісячника із санітарного очищення та благоустрою населених пунктів громади».

      З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яка потребує нашого піклування та бережливого ставлення.  Закликаємо усіх жителів селища та сіл громади долучитись до весняного прибирання, своїми діями та активною громадською позицією навести порядки біля установ, підприємств, свої будинків та на кладовищах. Адже це наша країна за яку віддають життя наші захисники і нам з вами в ній жити, а чи буде в ній чисто та затишно залежить від кожного з нас.

 Встановлено  єдиний санітарний  день – П’ЯТНИЦЮ.

Окрім того, повідомляємо, що 31березня та 07  квітня 2023 року на підвідомчій раді території оголошено ДНЕМ БЛАГОУСТРОЮ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь