Оголошення про добір кандидатів для призначення на посаду директора Комунального підприємства «Арбузинський селищний ринок»

Дата: 22.03.2023 13:08
Кількість переглядів: 501

Арбузинська селищна рада оголошує про початок добору кандидатів для призначення на вакантну посаду директора Комунального підприємства «Арбузинський селищний ринок» – 1 (одна) штатна одиниця.

Загальні відомості щодо підприємства

Найменування підприємства

Комунальне підприємство «Арбузинський селищний ринок»

Код ЄДРПОУ

24787832

Юридичне та фактичне місцезнаходження

Провулок Торговий, 27,  селище міського типу Арбузинка, Первомайський район, Миколаївська область, 55301

Основний вид діяльності підприємства

Надання в оренду  й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна

Опис вакансії

Назва посади

Директор Комунального підприємства "Арбузинський селищний ринок"

Посадові обов’язки

1) здійснює поточне (оперативне)  управління та керівництво підприємством, несе персональну відповідальність за його роботу;

2) організовує його виробничо-господарську, соціально-побутову та іншу діяльність;

3) забезпечує виконання планів діяльності підприємства, відповідає за його прибутковість, дотримання державної фінансової дисципліни;

4) забезпечує виконання підприємством,  завдань, передбачених чинним законодавством, статутом підприємства та контрактом;

5) керівникові належать  закріплені за ним  обов’язки, повноваження і права, які передбачені  статутом підприємства, контрактом  та іншими законодавчими та нормативно-правовими актами.

Умови оплати праці

Оплата праці (посадовий оклад 8400,92 грн та премія за підсумками роботи за квартал або за рік, згідно чинного законодавства України та Колективного договору Підприємства).

Перелік вимог до кандидатів на посаду керівника підприємства

Кандидатом на посаду керівника підприємства може бути особа, яка:

1. має вищу   освіту (магістр, спеціаліст,  бакалавр,  молодший спеціаліст) за одним з  напрямів підготовки «Економіка і підприємництво», «Менеджмент», «Торгівля», «Облік і аудит» або післядипломна освіта в  галузі  управління  (за  винятком  напряму підготовки  "Менеджмент");

2. має стаж  роботи  в сфері торгівлі:  для  магістра,  спеціаліста  -  не  менше 2  років,  бакалавра  та молодшого бакалавра (спеціаліста) - не менше 3 років;

3. вільно володіє державною мовою;

4. має високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, здатна за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов'язки;

5. щодо якої відсутні обставини, передбачені в пункті 3.2 розділу 3 Положення про проведення конкурсу  на зайняття посад керівників комунальних  підприємств, установ та закладів (далі - Положення), затвердженого рішенням ХV чергової сесії дев’ятого скакання Арбузинської селищної ради від 03.02.2022 № 5, а саме: за рішенням суду визнана недієздатною або обмежено дієздатною; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку (крім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; притягалася на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією; відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або обіймати певні посади; у разі призначення (обрання) буде безпосередньо підпорядкованою особі, яка є її близькою особою відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»; не відповідає вимогам, встановленим пунктом 3.1 розділу 3 Положення.

Відомості щодо приймання документів для участі  у доборі та його проведення

Строк і місце приймання документів для участі  у доборі

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 10 календарних днів з дня публікації оголошення, з 22 березня по 31 березня 2023 року включно, за адресою: пл. Центральна, 18, смт Арбузинка, до 16.00 год 31 березня 2023 року.

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади   

Вірчак Євгенія Леонідівна, начальник відділу персоналу апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, тел. 067 514 28 44.

Перелік документів, необхідних для участі   у доборі

- заповнена особова картка П2;

- документ, що підтверджує наявність громадянства України;

- копію документ про освіту;

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка, в разі якщо особа яка подає документи військовозобов’язана.

 Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Інформація про призначення на посаду

Селищний голова, після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами для добору кандидатів для призначення на посаду директора Комунального підприємства «Арбузинський селищний ринок».

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду директора Комунального підприємства «Арбузинський селищний ринок», на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникне обов’язковість оголошення та проведення конкурсу у визначеному законодавством порядку.

Місце, дата та час початку проведення співбесіди

смт Арбузинка, пл. Центральна, 18 Первомайського району Миколаївської області, кабінет № 201. Дата та час проведення співбесіди буде додатково повідомлено кандидатам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь