УНИКНЕННЯ НЕВДАЧ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Дата: 21.04.2023 11:38
Кількість переглядів: 124

Волонтер пробації практичний психолог Наталія Ковальчук в приміщенні Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях провела із субєктами пробації захід психологічного характеру на тему: «Уникнення невдач».

  Під час заходу Наталія Ковальчук розповіла, що все наше життя зводиться до двох речей: бажання отримати задоволення і прагнення уникнути невдачі. Так що ж спонукає нас отримувати те, чого ми хочемо? Мотивація  це  особливий стан людини, який спонукає до дії. Мотивацію можна визначити як сукупність чинників, що підтримують і направляють поведінку, а також як сукупність причин психологічного характеру, що пояснюють поведінку людини, його початок, спрямованість і активність. Мотивація це певна сила, що змушує людей діяти і досягати поставлених цілей, уникнення невдач спонукає людину вибудовувати свою поведінку і своє життя таким чином, щоб в ній було якомога менше провалів, помилок, невдач. Така людина обережна, боязка і тривожна, не любить ризикувати, намагається «підстелити соломку» в будь-якій справі.

  Під час зустрічі з суб’єктами пробації було  проведено діагностичні методики на визначення мотиваційної спрямованості особистості на уникнення невдач.

Захід було проведено з метою допомоги субєктам пробації навчитися уникати невдачі для того, що б не потрапляти в подальшому у конфлікт із законом. 

 

Євгеній Пономаренко

фахівець І категорії Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

 

 Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь