УНИКНЕННЯ НЕВДАЧ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Дата: 21.04.2023 11:38
Кількість переглядів: 199

Волонтер пробації практичний психолог Наталія Ковальчук в приміщенні Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях провела із субєктами пробації захід психологічного характеру на тему: «Уникнення невдач».

  Під час заходу Наталія Ковальчук розповіла, що все наше життя зводиться до двох речей: бажання отримати задоволення і прагнення уникнути невдачі. Так що ж спонукає нас отримувати те, чого ми хочемо? Мотивація  це  особливий стан людини, який спонукає до дії. Мотивацію можна визначити як сукупність чинників, що підтримують і направляють поведінку, а також як сукупність причин психологічного характеру, що пояснюють поведінку людини, його початок, спрямованість і активність. Мотивація це певна сила, що змушує людей діяти і досягати поставлених цілей, уникнення невдач спонукає людину вибудовувати свою поведінку і своє життя таким чином, щоб в ній було якомога менше провалів, помилок, невдач. Така людина обережна, боязка і тривожна, не любить ризикувати, намагається «підстелити соломку» в будь-якій справі.

  Під час зустрічі з суб’єктами пробації було  проведено діагностичні методики на визначення мотиваційної спрямованості особистості на уникнення невдач.

Захід було проведено з метою допомоги субєктам пробації навчитися уникати невдачі для того, що б не потрапляти в подальшому у конфлікт із законом. 

 

Євгеній Пономаренко

фахівець І категорії Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

 

 Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь