Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Арбузинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Арбузинської селищної територіальної громади з 01.01.2024 року»

Дата: 25.04.2023 14:35
Кількість переглядів: 629

 

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160-ІV від 11.09.2003р. та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань Арбузинська селищна рада  повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Арбузинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Арбузинської селищної територіальної громади з 01.01.2024 року».

З проєктом даного рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Арбузинської селищної ради:

https://arbtg.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-ta-analizu-regulyatornogo-vplivu-15-05-01-21-01-2022/

Зауваження та пропозиції у друкованому або електронному вигляді прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування за адресою: 55301, Миколаївська область, Первомайський район, смт Арбузинка, пл. Центральна, 18, e-mail: selsovetarb@ukr.net

Зміст проєкту: про встановлення ставок  та пільг із сплати земельного податку.

Адреса розробника: Арбузинська селищна рада, 55301, Миколаївська область, Первомайський район, смт Арбузинка, пл. Центральна, 18.

Перелік документів для ознайомлення: проєкт рішення Арбузинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Арбузинської селищної територіальної громади з 01.01.2024 року» разом з додатками та пояснювальною запискою; аналіз регуляторного впливу.

 

25  квітня  2023 року



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь