День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 88

Шановні жителі громади !

Вітаю вас з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Сімдесят  вісім весен живе в наших серцях пам’ять про ті страшні вогненні роки, але не старіє, не зникає пам’ять тих літ.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні 1939-45 років: на її фронтах, в партизанському та національно-визвольному підпіллях, рухах опору, концентраційних таборах та на примусових роботах.

Ми шанували, шануємо і завжди будемо шанувати ратний патріотичний подвиг наших дідів і прадідів. Низько вклоняємося перед усіма ветеранами, дітьми війни, учасниками підпілля.  

Сьогодні військовослужбовці, які захищають східні кордони України, своєю сумлінною службою та відданістю Україні примножать славу своїх старших товаришів і своїх предків. Щохвилини та щомиті вони готові захистити наші родини, батьків і матерів, братів та сестер, рідні міста та села, захистити нашу з вами Україну.  

У цей святковий день бажаю молодим воїнам, їх рідним і близьким міцного здоров’я, широких життєвих горизонтів, наснаги та сил у благородній справі служіння Батьківщині.

Ви прийняли цей виклик долі й гідно захищаєте свою країну, суверенітет та територіальну цілісність держави, її незалежність. І, пам’ятаючи подвиг, наших ветеранів, які визволили Україну 78 років тому, ми покажемо: ми перемогли окупантів тоді, переможемо і тепер!

Вже не перший рік святкування відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!», наголошуючи, що потрібно зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

 

Арбузинський селищний голова                                   Євгеній Травянко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь