З Днем вишиванки!

Дата: 18.05.2023 08:36
Кількість переглядів: 109

 

У житті кожного народу є символи, які непідвласні часові і яскраво відображають його національну сутність. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українців. Це не лише традиційний національний одяг, а й оберіг, символ благополуччя, любові та нашої національної єдності.

Одягаючи вишиту сорочку, кожен з нас демонструє не лише її красу й унікальність, але й засвідчує свою приналежність до віковічної української культурної традиції. Адже саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наша національна святиня!

 Це свято  об’єднує українців по всьому світу, додає позитивних емоцій, натхнення, сприяє єдності, особливо в період сучасних випробувань.

Нехай  вишиванка  зігріває наші душі, зміцнює відчуття національної гордості, додає святкового настрою та різнобарвних вражень!

 

З Днем вишиванки!

Арбузинський селищний голова                                 Євгеній Травянко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь