Про надання грантів

Дата: 21.06.2023 14:07
Кількість переглядів: 893

Міністерство економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина (BMZ) та Європейський Союз в рамках програми міжнародної технічної допомоги запускають проект "Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні".

Головною метою проекту є підтримка підприємців та підприємств, що ведуть господарську діяльність в найбільш постраждалих областях України, включаючи Миколаївську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Донецьку, Київську, Чернігівську, Сумську, Луганську та Херсонську області. В рамках програми передбачено надання грантів для розвитку бізнесу в цих регіонах. В рамках програми передбачено надання грантів для розвитку бізнесу в цих регіонах. Заявку на отримання гранту можна подати з 01.07.2023 по 14.07.2023 через Дію Бізнес (https://business.diia.gov.ua/marketplace/fmansuvanna/grantprograms#marketplace), максимальна сума гранту 4 000 €.

ПЕРЕЛІК основних видів економічної діяльності суб'єктів мікропідприємництва, які мають право на отримання допомоги за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги в рамках програми міжнародної технічної допомоги: “EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні”

 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь