Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Дата: 10.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 74

Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за організаційної підтримки Спілки молодих державних службовців України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді.

 Мета конкурсу — створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві.

У конкурсі може брати участь (одноосібно або творчими колективами) молодь від 14 до 35 років.

 Для участі у конкурсі необхідно до 25 серпня 2023 року подати на електронну адресу Організаційного комітету konkurs@center.gov.ua заявку за встановленим зразком (https://drive.google.com/.../10616b.../view... ) та конкурсну роботу.

Розгляд та оцінка робіт буде проводитись у вересні 2023 року, а визначення та нагородження переможців і призерів – у жовтні цього ж року.

 Більш детальну інформацію про конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті конкурсу: https://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com/ або звернутися до Організаційного комітету конкурсу за електронною адресою: konkurs@center.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь