ЗАХІД ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 11:19
Кількість переглядів: 62

22 серпня 2023 року в приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях за участю суб'єктів пробації пройшов патріотичний захід присвячений до Дня Незалежності України.

Під час заходу був здійснений короткий екскурс в історію становлення сучасної України, було обговорено три революції, які змінили хід історії України: «Революція на граніті»; «Помаранчева революція» та «Революція гідності». Також було згадано видатних українців: Т.Г. Шевченко; Б.Є. Патон; Л.К. Каденюк; С.П. Корольов; В.В. Лобановський та ін. Неможливо було оминути й таке ганебне явище, як війна російської федерації проти України.

Метою заходу є самоусвідомлення й національна самоідентифікація українців як гідної самодостатньої європейської нації; утвердження любові до Батьківщини, українського народу, його історії, мови, культурних та історичних надбань, традицій та поваги до Конституції і законів України; плекання громадянських почуттів і самоусвідомлення себе українцями; формування відповідальності й соціальної активності; здатності аналізувати внутрішньо- і зовнішньополітичне становище України, адекватно оцінювати події у державі і в світі, визначати власну роль і місце в них; сприяти єднанню українського народу, громадянському миру й злагоді в суспільстві.

 

Євгеній Пономаренко

фахівець І категорії Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь