Відбулося засідання робочої групи щодо вивчення питання по перейменуванню вулиць, провулків на території Арбузинської селищної територіальної громади

Дата: 31.08.2023 11:16
Кількість переглядів: 115

   Відповідно  до розпорядження селищного голови від 18.08.2023 № 85 « Про початок перейменування вулиць ,провулків, та інших об’єктів топоніміки,розташованих на території Арбузинської селищної ради, з метою забезпечення належної реалізації Закону України « Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного ( нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки 28 серпня 2023 року відбулося засідання робочої групи щодо вивчення питання по перейменуванню вулиць, провулків в населених пунктах  Арбузинської селищної територіальної громади.

        Робоча група на засіданні  вирішила,  що з метою вивчення  громадської думки з питань перейменування вулиць,провулків у населених пунктах  Арбузинської   селищної ради провести перейменування вулиць, провулків у формі  Громадського слухання. Громадське обговорення стосується перейменування вулиць та провулків :

 смт. Арбузинка   ( вулиця Пушкіна ,провулок Гагаріна , вулиця 40 років Перемоги , вулиця Гоголя )

с. Новокрасне  ( вулиця Гагаріна , вулиця Корольова, вулиця Лермонтова, провулок Мічуріна , вулиця Пушкінська, вулиця Толстого, вулиця Чкалова, вулиця Радужна, вулиця  Южная  ,вулиця Маяковського)

с. Агрономія  ( провулок Охотнічий, провулок Рибачий ).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь