Оголошення  про добір кандидатів для призначення на  вакантну посаду начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Арбузинської селищної ради

Дата: 22.11.2023 16:24
Кількість переглядів: 129

 

 

Арбузинська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Арбузинської селищної ради – 1(одна) штатна одиниця.

 

ОПИС ВАКАНСІЇ

Назва та категорія посади

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Арбузинської селищної ради. Посаду віднесено до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

Посадові обов'язки

 

1.Здійснює керівництво діяльністю відділом, забезпечує  виконання покладених  на  відділ  завдань.

2. Розподіляє обов'язки між працівниками, очолює та контролює їх роботу.

3. Визначає ступінь відповідальності працівників відділу  освіти, культури молоді та спорту.

4. Несе персональну відповідальність за організацію та  результати діяльності відділу, сприяє створенню належних  умов праці у відділі.

5. Вживає заходів щодо удосконалення організації та  підвищення ефективності роботи відділу.

6. Звітує перед головою Арбузинської селищної ради  про  виконання покладених на відділ завдань та затверджених планів роботи.

7. Відповідає за виконання покладених на відділ  завдань з реалізації державної політики у сфері освіти, культури, молоді та спорту.

8. Вносить пропозиції щодо розгляду на сесії Арбузинської селищної ради питань, що належать до компетенції відділу, та розробляє проекти відповідних рішень.

9. Може брати участь у засіданнях органів місцевого самоврядування.

10. Представляє інтереси відділу у взаємовідносинах з  іншими структурними підрозділами селищної ради, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями - за дорученням голови  Арбузинської селищної ради.

11.  Видає у межах своїх повноважень накази, організовує  контроль за їх виконанням (накази нормативно-правового  характеру, які зачіпають права, свободи і законні інтереси громадян).

12. Організовує роботу з підвищення рівня професійної компетентності  службовців відділу.

13. Проводить особистий прийом громадян з питань, що належать до повноважень відділу.

14. Забезпечує дотримання працівниками відділу правил внутрішнього трудового розпорядку та виконавської дисципліни.

15. Забезпечує в межах своїх повноважень збереження у відділі  інформації з обмеженим доступом.

16. Здійснює інші повноваження, визначені законодавством.

17. Представляє інтереси Арбузинської селищної ради в  галузі освіти,  культури, молоді та спорту у  відносинах  з юридичними та фізичними особами.

18. Сприяє наданню педагогічним працівникам пільг, передбачених законодавством, вживає заходів до соціального захисту учасників освітнього процесу.

19. Вносить пропозиції щодо обсягів бюджетного фінансування закладів освіти, культури, молоді та спорту які перебувають у комунальній власності, аналізує їх

 використання.

20.  Контролює дотримання закладами освіти державних вимог щодо змісту, рівня обсягів освітніх послуг відповідно до рівня і профілю навчання.

21. Забезпечує узагальнення соціально-економічної інформації з питань, що належать до компетенції відділу.

22. Організовує  відповідно до функціональних завдань, покладених на відділ розробку проектів програм (розділів програм), аналітичних матеріалів.

23. Регулює роботу відділу щодо його ефективної взаємодії  з іншими підрозділами, суміжними сферами, науковими організаціями, провідними експертами з питань, що стосуються діяльності відділу.

24. Співпрацює з різними органами виконавчої влади при виконанні покладених на відділ завдань, керуючись чинним законодавством.

25. Організовує, регулює та контролює своєчасний та якісний розгляд  звернень від органів виконавчої влади, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій, громадян з напряму  діяльності відділу, а також готує за ними відповіді.

26. Вживає необхідні заходи щодо вдосконалення організації  роботи відділу у складі виконкому селищної ради.

27. Забезпечує роботу з ведення діловодства у відділі освіти, молоді, культури та спорту.

28. Контролює стан виконавчої дисципліни в відділі освіти, молоді, культури та  спорту.

29. Залучає фахівців інших підрозділів підприємств та  організацій для розгляду питань, що належать до його компетенції.

30. Не допускає розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які стали відомі у зв’язку з виконанням посадових обов’язків.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 7300,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця), за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про призначення на посаду

Селищний голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами для добору кандидатів для призначення на вакантну посаду начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Арбузинської селищної ради.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Арбузинської селищної ради, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникне обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 2 років.

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

- заповнена особова картка П2-ДС;

- документ, що підтверджує наявність громадянства України;

-  копію документ про освіту;

-  копію трудової книжки.

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).

Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді - з 22 листопада до 27 листопада 2023 року включно, за адресою: пл. Центральна, 18, смт Арбузинка, до 16.00 год 27 листопада 2023 року.

 

Вимоги до професійної компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, повага до інших, уважність і спостережливість 

Необхідні ділові якості

Діалогове спілкування, стресостійкість, вміння працювати в команді,  вміння ефективної координації з іншими, вміння надавати зворотній зв’язок

Уміння працювати з комп’ютером

Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

 

Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про засади запобігання та протидії корупції"», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», «Про мову», «Про охорону праці» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань,  що належать до його компетенції; економіки та управління  персоналом, основи  психології; форми та методи роботи із засобами  масової інформації; інструкцію  з  діловодства  у органі місцевого самоврядування;правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері; державну мову.

.

Місце, дата та час початку проведення співбесіди

смт Арбузинка, пл. Центральна, 18 Первомайського району Миколаївської області, кабінет № 201 Дата та час проведення співбесіди буде додатково повідомлено

Прізвище, ім'я та по батькові,   телефон особи, яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

Скорик Наталія Миколаївна, начальник відділу персоналу апарату Арбузинської селищної ради та її виконавчого комітету, тел.(05132) 3-08-25.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь