Робота Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Дата: 04.01.2024 14:28
Кількість переглядів: 136

Робота Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин) МВС України

Відповідно до нормативно-правових актів України головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України (у частині повноважень з координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та вирішення інших пов’язаних з цим питань відповідно до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин» є Міністерство внутрішніх справ України.

У межах реалізації державної політики у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України наказом Міністерства внутрішніх справ України від 25 серпня 2023 року № 709 утворено Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин).

На цей час в Управлінні з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріаті Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин) МВС України працюють регіональні представники (координатори) в південному та східному регіонах, а саме: Одеській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

 За необхідності, громадяни та мешканці Миколаївської області можуть звертатися до зазначених представників. Надалі планується відкриття регіонального представництва Управління (Секретаріату Уповноваженого) також в Миколаївській області.

Електронні адреси, за якими Ви можете звертатися:

 bezvisty.info@mvs.gov.ua (загальна електронна адреса);

 anketa.bezvisty@mvs.gov.ua (для заповнення анкет).

 Звернення громадян на телефон «Гарячої лінії» Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин приймаються з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00 за номером  0 800 103 333.

На звернення довідково-консультативного характеру оператори «гарячої лінії», у межах компетенції усно надають необхідні роз’яснення або довідкову інформацію.

Крім того, ще працює офіційний Telegram-канал Управління (Секретаріату Уповноваженого) МВС України: https://t.me/s/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS

З детальною інформацією щодо аспектів діяльності Управління (Секретаріату Уповноваженого) МВС України можна ознайомитися тут: https://mvs.gov.ua/.../sekretariat-upovnovazenogoz-pitan...

Також нижче можна знайти телефони контактних осіб з надання інформації щодо розшуку зниклих безвісти, ДНК-ідентифікації  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь