Комунікаційна податкова платформа – оперативний засіб вирішення актуальних питань із податковою службою 

Дата: 12.01.2024 15:12
Кількість переглядів: 53

Комунікаційна податкова платформа – оперативний засіб вирішення актуальних питань із податковою службою 

 

Податкова служба зацікавлена в інформаційних контактах та ефективній взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю та використовує у цьому напрямку різні формати співпраці та спілкування.

Одним із найрезультативніших механізмів взаємодії між податківцями, інститутами громадянського суспільства та бізнесом є комунікаційна податкова платформа.

Що собою являє собою платформа та як саме вона працює?

Комунікаційна податкова платформа – це дієвий майданчик для оперативного вирішення будь-яких питань платників з податковою службою Миколаївщини.

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області створено окрему електронну скриньку: mk.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати запит або звернення, в якому необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, а також вказати номер телефону або e-mail для зворотного зв’язку – надання відповіді. Звернення оформлюється відповідно до встановлених вимог документування, зокрема в обов’язковому порядку зазначається адресат, дані відправника та інші реквізити. Лист повинен містити підпис особи, яка звертається із запитом, або підпис її уповноваженої особи.

Після отримання листа з адресантом оперативно зв’яжеться комунікатор платформи для визначення формату надання відповіді. 

Якщо Ви – представник громадської, релігійної, благодійної організації, професійної спілки та їх об'єднання, творчої спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, або представник бізнес-спільноти, запрошуємо Вас до діалогу за допомогою комунікаційної податкової платформи.

Більш детально про роботу комунікаційної податкової платформи можна дізнатися у пресслужбі податкової служби Миколаївщини за телефоном (0512) 50-18-09.

Тож долучайтеся до роботи платформи як відкритого майданчика для спілкування з податківцями регіону!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь