«Борт 54»

Дата: 22.01.2024 11:18
Кількість переглядів: 61

 

 

Фото без опису

 

Микола Анацький, військовий фотограф, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС - один із тих, хто перебував на борту гелікоптера, який розбився 18 січня 2023 року в Броварах. Сьогодні йому б мало виповнитися 35 років…

 

Микола був родом із Бахмута. Брав участь в АТО, захоплювався фотографією. Мав позивний «Майстер», бо усім володів майстерно - і зброєю і фотоапаратом. 

 

До загибелі в авіакатастрофі Микола працював у Департаменті комунікації МВС України: супроводжував керівництво МВС у відрядженнях, працював на лінії фронту, знімав історичні події - як-то бійців бригади АЗОВ у Туреччині. 

 

Микола Анацький був прекрасним чоловіком, батьком, другом та колегою. Справжнім патріотом та, без перебільшення, майстром у всьому.

 

Назавжди в наших серцях!

 

У межах серії документальних фільмів «Борт 54» МВС України розповідає про співробітників системи МВС, які загинули під час авіакатастрофи в Броварах на Київщині 18 січня 2023 року.

 

Відео можна переглянути тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь