ПОВІДОМЛЕННЯ про публічну пропозицію (оферту)

Дата: 01.03.2024 07:53
Кількість переглядів: 96

 

Комунальне підприємство «Вода –АР»  про укладення

ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ

про надання послуг з централізованого водопостачання

            У зв'язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч.5 ст.13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного кодексу України, набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 № 85 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13  Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  Комунальне підприємство «Вода –АР»  публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання , що є публічним договором приєднання (далі – Договір), яка поширюється на споживачів – власників (співвласників, користувачів) індивідуальних (садибних) житлових будинків, а також на споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна або водопостачання  в багатоквартирному будинку, приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому.

        Договір вважається укладеним,  якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на  офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування  за посиланням https://arbtg.gov.ua/news/1709114027/ 

- співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з підприємством,

- власники індивідуальних (садибних) житлових будинків не вчинили дій щодо відключення (відмови) від послуги підприємства.

            Споживачі, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання  або звертаються до КП «Вода –АР»  для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов Договору.

               У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

            Договір розміщено на  офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування  за посиланням https://arbtg.gov.ua/news/1709114027/   у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КП «Вода –АР » , для отримання послуг з централізованого водопостачання .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь