ФАО надасть генератори виробникам продовольства у прифронтових областях

Дата: 03.04.2024 10:56
Кількість переглядів: 36

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини надасть дизельні генератори потужністю до 550 кВА виробникам агропродовольчої продукції, які відіграють важливу роль у переробці та виготовлені основних продуктів харчування.

Як говориться у повідомленні ФАО, у межах програми кожен відібраний агровиробник отримає дизель-генератор для забезпечення безперебійної роботи підприємства у разі відключення електроенергії чи інших енергетичних криз. 

Зазначається, що програма реалізується у дев’яти областях України (Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській), щоб підвищити самоокупність і стійкість національних виробників. 

Щоб взяти участь у програмі, виробники та переробники харчових продуктів повинні подати заявку через форму за посиланням з 28 березня до 7 квітня 2024 року.

«Заявки приймаються від підприємств харчової промисловості, що працюють у таких сферах: тваринництво; агропереробка; виробництво основних продуктів харчування (хліб, молоко, м'ясо, риба); холодильне зберігання овочів (зокрема картоплі), фруктів, ягід, горіхів; надання основних послуг для харчових ланцюгів доданої вартості», — говориться у повідомленні. 

Кінцевий термін реєстрації — 7 квітня 2024 року. 

Після обробки та аналізу всіх отриманих заявок учасники програми отримають підтвердження або відхилення своїх заявок. Відібрані виробники агропродовольчої продукції будуть повідомлені про час і місце отримання допомоги, де вони зможуть забрати генератор. 

У ФАО звернули увагу, що через великий попит і обмежену кількість генераторів не всі заявники зможуть отримати допомогу.

Детальну інформацію можна отримати за тел 0990907582; 0683180943


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь