Ти як

Дата: 17.04.2024 09:45
Кількість переглядів: 80

Бути поруч. Коли йдеться про підтримку військових і їхніх родин ми настільки часто чуємо цю фразу, що вже й не замислюємося – а про що вона? Що означає «бути поруч»? Це насправді про частинку душі, яку ми вкладаємо у взаємодію.

Коли військовий приходить розібратися з бюрократичними нюансами та потребує якихось документів, а у відповідь отримує не сухе бурмотіння про «виконання чинних норм законодавства», а щиру зацікавленість у допомозі, бажання підказати і людяне ставлення. І вирішити питання «попри все», а не «якось так». Оце і є бути поруч.

Долучитися своїм фахом – це теж про бути поруч. Є безліч адміністративних, комунікаційних процесів, які потребують допомоги спеціалістів.

І щоб висловити вдячність військовому – не треба чекати, коли він стане ветераном. Бути поруч можна й треба вже зараз.

  На основі прямого ефіру з психологинею Наталією Умеренковою на сторінці Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

#тияк

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь