Щодо оформлення та видачі витягів з Єдиного державного реєстру тварин.

Дата: 30.05.2024 13:14
Кількість переглядів: 38

Порядок видачі витягів з Єдиного державного реєстру тварин та форми витягів визначено Положенням про Єдиний державний реєстр тварин (далі –Положення про ЄДРТ), затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.09.2012 №578, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10.10.2012 року за №1713/22025 (зі змінами). Відповідно до пункту 2 розділу IV Положення про ЄДРТ, відомості надаються власнику/утримувачу тварини у вигляді витягу за письмовою або електронною заявою про отримання витягу.

Відомості з Єдиного державного реєстру тварин надаються власнику/утримувачу тварини у вигляді витягу з ЄДРТ за письмовою або електронною заявою, яка оформлюється на ім’я начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та надсилається на офіційну електронну пошту Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області dpssmykolayiv@dpssmk.gov.ua, або відбувається подання письмової заяви власником/утримувачем до структурного підрозділу Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Протягом п’яти календарних днів з дня реєстрації Заяви або подання електронного запиту видається витяг з Єдиного державного реєстру тварин в паперовій або електронній формі або приймається рішення про відмову в наданні витягу.

Витяг на кожній сторінці засвідчується QR-кодом, що дозволяє переглянути його за допомогою засобу електронного зв’язку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь