Основи кібергігієни

Дата: 18.07.2024 11:13
Кількість переглядів: 66

 

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, українські органи влади стали однією з основних цілей ворожих хакерів. Основні інструменти для цього — люди. Зловмисники користуються їхньою неуважністю: вони можуть не помітити підозрілий лист, відкрити сумнівне покликання, повірити у фейк або проігнорувати подвійну автентифікацію на смартфоні.

Ці маленькі деталі відкривають дорогу до великих небезпек. Цей серіал допоможе вивчити їх і попередити хакерську атаку. Навчіться елементарним правилам кібергігієни в інтернеті при користуванні поштою, соцмережами та мобільними пристроями.

Кібергігієна – запорука успішного захисту.

Освітній серіал Координатора проєктів ОБСЄ в Україні у рамках проєкту «Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки» за підтримки урядів Німеччини та Сполученого Королівства у співпраці з Українською школою урядування.

 

РОЗПОЧАТИ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь