Пленарне засідання сесії

Дата: 19.07.2024 10:47
Кількість переглядів: 68

19 липня    2024 року  в залі засідань відбулося   пленарне засідання   ХLІІІ чергової сесії Арбузинської селищної ради.

На сесію прибули 16 депутатів з 22 загального складу ради.

 Розглядалися питання :

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Арбузинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.
  2. Про внесення змін до бюджету Арбузинської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  3. Про безоплатну передачу інших необоротних матеріальних активів Відділом освіти, культури, молоді  та спорту Арбузинської селищної ради на баланс Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Арбузинської селищної ради.
  4. Про внесення змін до рішення №7 від 20.11.2020 року І  чергової  сесії ІХ скликання Арбузинської селищної ради «Про утворення виконавчого комітету Арбузинської селищної ради, визначення його кількісного та затвердження персонального складу та затвердження Регламенту виконавчого комітету Арбузинської селищної ради».
  5. Про внесення змін до рішення №15 від 15.02.2024 року ХХХУІІ позачергової сесії "Про надання дозволу на платне рибальство".
  6. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної  ділянки для рибогосподарських потреб передбаченої для продажу прав оренди на неї на земельних торгах.
  7. Про проведення земельних торгів у формі аукціону.

 Вів сесію селищний голова Євгеній Травянко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь