Держпродспоживслужба

30 Травня, 2024 р., 13:14
Порядок видачі витягів з Єдиного державного реєстру тварин та форми витягів визначено Положенням про Єдиний державний реєстр тварин (далі –Положення про ЄДРТ), затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.09.2012 №578, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10.10.2012 року за №1713/22025 (зі змінами). Відповідно до пункту 2 розділу IV Положення про ЄДРТ, відомості надаються власнику/утримувачу тварини у вигляді витягу за письмовою або електронною заявою про отримання витягу.
29 Травня, 2024 р., 11:36
Протягом п’яти місяців 2024 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області (надалі Головне управління) отримано три Повідомлення про подію та ситуації, що становлять загрозу життю і здоров’ю, санітарному та епідемічному благополуччю населення, у разі встановлення факту можливого зв’язку інфекційної хвороби, харчового отруєння, виникнення інфекційних захворювань (отруєнь), пов’язаних з діяльністю суб’єктів господарювання (надалі Повідомлення), що надійшли від Державної установи «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України». 
15 Травня, 2024 р., 13:57
Морозиво це смачний і доступний кожному продукт, попит на який стрімко зростає з настанням перших теплих днів.
10 Травня, 2024 р., 13:16
Після дощів в Україні розпочався весняний сезон грибів. Збирати гриби весною можна, але з обережністю. Навесні з’являються багато їстівних грибів, таких як сморчки, підберезники, лисички. Ці гриби багаті на вітаміни, які так необхідні після зими. Але, навесні також з’являються отруйні гриби, які легко сплутати з їстівними.  Перші гриби, що збирають навесні, особливі – їхня отрута розчиняється при кип’ятінні, але не у всіх. У лісах збирають гриби сморчки, проте часто плутають цей умовно їстівний гриб з отруйними строчками. Строчки ні в якому разі не можна вживати в їжу, вони містять токсин гіромітрин, який також є канцерогеном. Відомо, що він не завжди розкладається внаслідок термічної обробки та може тривалий період накопичуватися в організмі. Через ці гриби щороку гинуть десятки людей.
08 Травня, 2024 р., 11:17
ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ПАСІК
08 Травня, 2024 р., 11:13
До відома власників тварин Арбузинщини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь