Пенсійний фонд України

12 Вересня, 2023 р., 11:35
Порядок організації надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 438.
08 Вересня, 2023 р., 13:08
Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за оновленимителефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.
06 Вересня, 2023 р., 11:40
Згідно статті 36 Закону України від 09.07.2023 № 1058-ІV “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” право на пенсію у зв’язку з втратою годувальника мають непрацездатні члени сім’ї померлого годувальника, які були на його утриманні. До непрацездатних членів сім’ї  відносяться, зокрема дружина (чоловік), якщо досягли пенсійного віку або являються інвалідами. До членів сім’ї, які вважаються такими, що були на утриманні померлого годувальника, відноситься дружина (чоловік), якщо:
04 Вересня, 2023 р., 10:12
Пенсійний фонд України запровадив новий сервіс подання заяв щодо призначення/перерахунку/продовження страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві чи професійним захворюванням.
29 Серпня, 2023 р., 09:19
Пенсійний фонд України розвиває напрямок надання пенсійних послуг дистанційно через онлайн сервіси Фонду.
25 Серпня, 2023 р., 15:23
Про призначення пенсій в разі втрати годувальника дітям військовослужбовців, осіб, звільнених  з військової служби, інших осіб, які мають право на пенсію згідно із  Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»
23 Серпня, 2023 р., 15:47
За житловою субсидією можна звернутися в будь-який місяць року, у разі виникнення потреби в державній підтримці у Вашої родини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь