Пенсійний фонд України

03 Травня, 2023 р., 16:43
Відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону.
26 Квітня, 2023 р., 16:46
Окремим категоріям громадян пільги на оплату послуг з управління багатоквартирним будинком, комунальних послуг, твердим паливом, скрапленим газом, інших пільг (безоплатне одержання ліків, лікарських засобів, імунобіологічних препаратів, виробів медичного призначення, зубопротезування тощо) надаються залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають право на пільги згідно із законодавчими актами.
26 Квітня, 2023 р., 16:45
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
19 Квітня, 2023 р., 08:43
В Україні право на страхові виплати за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (допомога по вагітності та пологах належить саме до таких виплат) мають застраховані особи (Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування»).
18 Квітня, 2023 р., 15:39
Вебпортал Пенсійного фонду України – це сучасний сервіс надання послуг в електронному вигляді.
11 Квітня, 2023 р., 13:22
У квітні закінчується опалювальний сезон і з 1 травня по 30 вересня в Україні будуть розраховані субсидії на неопалювальний період.
05 Квітня, 2023 р., 11:27
Порядок проведення перерахунку пенсій особам, які продовжують працювати, встановлено частиною четвертою статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Такий перерахунок завжди проводився щодвароки за зверненнями пенсіонерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь