Новини, події та оголошення

20 Грудня, 2021 р., 13:39
 Голова райдержадміністрації Сергій Саковський вручив Віктору Чернецькому, директору державного підприємства  «Дослідне господарство  «Зелені  Кошари», Селекційно-генетичного інституту-Національного центру насіннєзнавства та сортовизначення», почесну  відзнаку  голови Миколаївської облдержадміністрації "Святий Миколай Чудотворець», за плідну працю, високий професіоналізм, забезпечення населення високоякісною  сільськогосподарською продукцією, вагомий особистий внесок  у розвиток сільськогосподарської галузі Миколаївщини.
17 Грудня, 2021 р., 15:27
Щиро вітаю всіх жителів  Арбузинської громади  ,
17 Грудня, 2021 р., 11:03
16 грудня   поточного року в Арбузинській громаді  представниками   Агентства економічного розвитку  проведено    фокус-групове дослідження. Дослідження  проводилось з користувачами застосунку «ДІЯ».  В ході дослідження вивчався рівень використання  в громаді застосунку «ДІЯ».  Дослідження проводяться з метою  реалізації ініціативи «Підтримка цифровізації державних послуг у громадах Миколаївської та Кіровоградської областей», в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації в Україні, у чотирьох громадах Миколаївської області – Вознесенській, Южноукраїнській, Братській та Арбузинській.
17 Грудня, 2021 р., 08:59
Шановні  працівники державної виконавчої служби!
16 Грудня, 2021 р., 13:11
Таланти молоді громад Миколаївщини не приховати:  триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2022
15 Грудня, 2021 р., 11:23
Шановні працівники суду!
15 Грудня, 2021 р., 08:57
   Шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя!
14 Грудня, 2021 р., 10:12
14 грудня в Україні  відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь