Новини, події та оголошення

15 Грудня, 2021 р., 11:23
Шановні працівники суду!
15 Грудня, 2021 р., 08:57
   Шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя!
14 Грудня, 2021 р., 10:12
14 грудня в Україні  відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року.
14 Грудня, 2021 р., 08:55
Все більше державних сервісів стають доступними онлайн, і статистика теж.
13 Грудня, 2021 р., 16:32
В Україні стартувала інформаційна кампанія «EUКраїна», яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються у житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС. Кампанію ініціювала Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту ЄС «Association4U».
13 Грудня, 2021 р., 16:26
Сьогодні обговорювали з урядовцями умови державної програми «єПідтримка». Кожен українець чи українка, які отримали дві дози вакцинипроти COVID-19, зможуть витратити 1 тис. гривень, забезпечену державою.
13 Грудня, 2021 р., 13:08
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:
10 Грудня, 2021 р., 13:55
10 грудня Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Арбузинської селищної ради – відзначив свій день народження. Сьогодні йому виповнилось 8 років. Привітати центр зі святом та подарувати подарунки, прийшли селищний голова  - Євгеній Травянко та начальник відділу соціального захисту населення -  Вікторія Медиченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь