Новини, події та оголошення

10 Грудня, 2021 р., 13:53
Сьогодні, 10 грудня   відзначив своє 80- річчя ветеран органів місцевого самоврядування    Анатолій Пилипович Бриченко .
10 Грудня, 2021 р., 13:33
10 грудня  2021 року  в залі засідань відбулося   пленарне засідання  тринадцятої позачергової сесії Арбузинської селищної ради.
10 Грудня, 2021 р., 12:41
Вітаю з Днем футболу і хочу побажати якщо грати, то красиво, якщо вболівати, то голосно, якщо прагнути, то до перемоги, якщо любити, то рідних, друзів, своє життя і, звичайно ж, футбол. Хай крики «оле-оле» підбадьорюють твоє серце, нехай постійно доля дає тобі паси удачі.
09 Грудня, 2021 р., 15:54
Інтерв’ю заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної щодо особливостей одноразового (спеціального) добровільного декларування
09 Грудня, 2021 р., 15:52
Інтерв’ю заступника начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної
09 Грудня, 2021 р., 11:40
  Святковий період — час великих планів та здійснення бажань. Придбати житло, відкрити новий бізнес чи підготуватися до поповнення в сім’ї. Ці серйозні зміни пов'язані не лише з радощами, але й з оформленням документів, поданням заяв та звернень. До новорічних свят команда Міністерства цифрової трансформації запускає комунікаційну кампанію «З Гідом все просто», що підтримана USAID. Це нагадування про всі можливості ресурсу «Гід з державних послуг» та заклик не витрачати час на пошуки складних відповідей. 
09 Грудня, 2021 р., 11:27
Відповідно до плану заходів соціально - виховної роботи із клієнтами пробації 07 грудня 2021 року в приміщенні Первомайського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області відбулась онлайн зустріч суб'єкта пробації із провідним фахівцем з питань зайнятості Арбузинської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Оксаною Шаратою.
08 Грудня, 2021 р., 15:01
 8 грудня 2021 року в Арбузинській селищній раді відбулось громадське обговорення проєкту бюджету Арбузинської селищної ради на 2022 рік .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь