Первомайський районний сектор №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях

02 Лютого, 2024 р., 08:48
Начальник Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Альона Петренко провела чергову робочу зустріч із виконуючим обов'язки начальника  сектору кримінальної поліції відділення поліції №1 Первомайського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області  Миколою Озеровим.
18 Січня, 2024 р., 15:38
18 січня 2024 року в приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях був проведений захід із неповнолітнім суб’єктом пробації присвячений Дню Соборності України.
06 Грудня, 2023 р., 08:57
05 грудня 2023 року з метою з’ясування умов проживання та надання психологічної підтримки, фахівцем першої категорії Первомайського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Євгенієм Пономаренком спільно з фахівцем із соціальної роботи Селищного центру соціальних служб Арбузинської селищної ради волонтером пробації Наталією Ковальчук, був здійснений візит за місцем проживання суб’єкта пробації.
24 Листопада, 2023 р., 14:33
24.11.2023 року у приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях спільно з фахівцем із соціальної роботи  Селищного центру соціальних служб Арбузинської селищної ради волонтером пробації Наталією Ковальчук був проведений профілактичний захід із суб’єктами пробації, у зв'язку із проведенням в Україні щорічної всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».   
11 Жовтня, 2023 р., 10:19
10 жовтня 2023 року з метою з’ясування умов проживання, соціальних потреб, взаємовідносин у родині, провідним інспектором Первомайського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Андрієм ФОМЕНКОМ спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Первомайського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області старшим лейтенантом поліції Олександром ШЕВЧЕНКОМ, спеціалістом служби у справах дітей Благодатненської сільської ради Оленою МОРОЗОВОЮ та фахівцем з соціальної роботи Благодатненської сільської ради Оленою КОМИШНИК  здійснено перевірку за місцем проживання неповнолітнього суб’єкта пробації.
23 Серпня, 2023 р., 11:19
22 серпня 2023 року в приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях за участю суб'єктів пробації пройшов патріотичний захід присвячений до Дня Незалежності України.
23 Серпня, 2023 р., 11:19
22 серпня 2023 року в приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях за участю неповнолітнього суб'єкта пробації пройшов патріотичний захід присвячений до Дня Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь