ТИ ЯК?

18 Січня, 2024 р., 14:26
Як підтримати людей, які чекають на своїх близьких? Що сказати родичам зниклих безвісти чи полонених? Але щоб не нашкодити та ще більше не розворушити душевний смуток? Для початку варто знати: допомогти людині можна тільки тоді, коли ви розумієте, що з нею відбувається.
18 Січня, 2024 р., 11:24
Отримати послугу з ментального здоров'я можна у сімейного лікаря
18 Січня, 2024 р., 10:21
З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.
17 Січня, 2024 р., 09:38
Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.
16 Січня, 2024 р., 10:09
Національна гаряча лінія для дітей та молоді від Громадської організації «Ла Страда-Україна» працює з 2013 року. Вона цілодобова та безоплатна.
12 Січня, 2024 р., 13:25
Це ок, якщо вам не ок  Поговоріть про свій ментальний стан із сімейним лікарем
11 Січня, 2024 р., 10:29
Зустрічаємо молодих, вродливих хлопців і дівчат, а потім помічаємо, що хтось із них втратив ногу чи руку, а дехто й обидві кінцівки. У голові зринає вихор запитань: як поводитися? відвести погляд чи дивитися в очі? як не бовкнути зайвого? може, варто сказати «співчуваю»?
10 Січня, 2024 р., 09:41
Людина, яка переживає обстріл рідної домівки, зазнає сильного стресу, і не завжди помічає, як опиняється на вулиці босоніж чи без речей першої необхідності.
09 Січня, 2024 р., 13:31
Послугу з ментального здоров'я можна отримати у сімейного лікаря

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь