ТИ ЯК?

09 Листопада, 2023 р., 11:24
«Чому він загинув, а я живий?»
08 Листопада, 2023 р., 10:09
Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?
07 Листопада, 2023 р., 13:36
Бернар-Анрі Леві, французький режисер, філософ, письменник та журналіст на третьому Summit of First Ladies and Gentlemen поділився враженнями про зйомки документальних фільмів, присвячених повномасштабному вторгненню Росії в Україну  
07 Листопада, 2023 р., 11:47
До кого звернутися за психологічною допомогою?
03 Листопада, 2023 р., 14:02
Недарма панічна атака зветься саме атакою. Ось людина спілкується, посміхається, а вже наступної миті її охоплює несамовитий страх: світ навколо ніби тікає з-під ніг, у грудях шалено гупає серце — здається, вона от-от помре.
03 Листопада, 2023 р., 14:01
«Цивільне суспільство має розуміти: що би ми не робили, насправді це буде недостатнім. Це не означає, що тепер не треба нічого робити. Це означає, що ми маємо усвідомлювати, що ми ніколи не зможемо повернути ветеранам найдорожче – час, який вони інвестували в захист країни. Це їхній час, який вони могли провести з родинами, з коханими, з дітьми, будуючи кар’єру. Вони пропустили частину свого життя».
02 Листопада, 2023 р., 09:45
Як вислухати та підтримати людину в стресі 
01 Листопада, 2023 р., 11:49
У період стресових подій зважайте на те, що здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь