ТИ ЯК?

28 Вересня, 2023 р., 14:41
Ще одне дослідження британської компанії Alligators Digital на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, який цього року присвятили темі ментального здоров’я.
28 Вересня, 2023 р., 09:18
Учений, нейробіолог, професор Стенфордського університету Роберт Сапольскі, який здобув світову популярність завдяки популяризації вивчення біології поведінки тварин і людей, був гостем епізоду подкасту «Простими словами» від The Village Україна.
27 Вересня, 2023 р., 10:41
Вправи, що допоможуть заснути  
26 Вересня, 2023 р., 13:23
«Все норм» — найпростіший спосіб уникнути неприємної розмови. Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»?
26 Вересня, 2023 р., 09:16
Що сказати, коли бракує слів? Коли «співчуваю» здається таким банальним, що врешті ми мовчимо або сподіваємося зарадити чимось на кшталт «не плач».
25 Вересня, 2023 р., 14:06
На замовлення третього Саміту перших леді та джентльменів британська компанія Alligators Digital провела глобальне соціологічне дослідження серед жителів 11 країн. Відповіді дозволили частково описати, як сприймають ментальне здоров’я в Україні та світі.
25 Вересня, 2023 р., 09:42
Чому одних проблеми поглинають разом із мріями, а інших роблять сильнішими? Психологічна стійкість грає в цьому величезну роль, а ми з вами саме намагаємось навчитись розвивати її.
22 Вересня, 2023 р., 11:12
Принесли вам дещо цікаве. Американський когнітивіст і письменник Скотт Баррі Кауфман завітав на подкаст «Простими словами» і поділився думками щодо ролі ментального здоровʼя, трансцендентності та вічних пошуків щастя й сенсів.
22 Вересня, 2023 р., 11:11
Гостем нового епізоду подкасту «Простими словами» від The Village Україна став Денис Угрин, дитячий і підлітковий психіатр.
21 Вересня, 2023 р., 13:25
У світі візитами до сімейного лікаря вирішуються понад 80% питань, пов'язаних із здоров’ям. Бо він сприймається пацієнтами не просто як фахівець, а як друг родини. І це – нормально.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь